Michael     Musikk     Design     Film     Radio     Lenker     Kontakt
    Nettsider    
    Logodesign    
    Trykksaker    
    Tegning    
    3D grafikk    
    Spillutvikling    

Tegning:
Dette er noe jeg har holdt på med siden jeg var liten. Hovedsakelig har målet vært å kunne tegne realistisk, men jeg har også hatt det gøy med tegneseriestiler. En lidenskap jeg har innenfor dette er Manga tegning, noe som diverse notatbøker opp gjennom tiden har fått bære merke av. Noe av ferdighetene mine innenfor tegning har jeg fått med meg gjennom Steinerskolen, men mye er selvlært som resultat av å tegne mye. Folk og levende vesener har stort sett vært mitt hovedfokus, men også naturskisser har funnet veien ned i skisseblokken.

Jeg har hatt god nytte av disse ferdighetene for diverse prosjekter. Eksempelvis billedmanus til film, illustrasjonstegning til reklame osv. Det å kunne visualisere en idé ved hjelp av tegning gjør samarbeid mye enklere i en gruppesituasjon, og er kanskje noe av grunnen til min framgang på områder som nettdesign. Man lærer å bruke øynene på en skarpere måte når man har drevet en del med tegning, noe som også har vært viktig for de jobber jeg har hatt som fotograf/kameramann.

En jul da jeg ikke hadde spesielt god råd tegnet jeg ganske enkelt portretter av hele familien som gave. En billig og likevel velkommen løsning på en kinkig situasjon. Jeg har riktignok ikke forsøkt å gjøre karriere som illustrasjonstegner, men har fått bruk for ferdighetene i mange settinger. Jeg har faktisk noen ganger tenkt å utdanne meg som blivende kunstner. Det er så absolutt en tiltalende tanke, men jeg har lyst til så mye annet også, så det blir vel med tanken.Her er et utvalg av mine tegninger:

 
 
  © 2007 Michael Flack, all rights reserved.