Meg     Musikk     Design     Film     Radio          
    Mickey    
    Wonderflow    
    Soundfiction    
    WaveSurgeon    
    Streamline    
    Bestillingsverk    
    Remikser    

Roland XP-50
Mickey:
Jeg var 15 år gammel da jeg laget min første demo under pseudonymet Mickey. Da jeg ikke hadde alt utstyret jeg trengte for å produsere en demo, måtte jeg leie meg en mikser, en effektprosessor og en DAT opptaker. Jeg jobbet nesten konstant natt og dag i en uke, før jeg ble ferdig med låtene.

Siden jeg bare hadde 1 DAT opptaker måtte jeg ta opp alle låtene 2 ganger for å få 2 kopier av demoen, så på den måten ble begge DAT kopiene av demoen unike. Jeg sendte en kopi til NRK P3, og den andre til Beat Service i Tromsø. Kanskje var det forståelig at jeg ikke fikk noen platekontrakt, men 1 av låtene ble tross alt spilt på NRK P3 av Olle Abstract.

Det neste jeg gjorde som Mickey var å remikse en låt av Oslobandet "Nothingface". Bandet var meget fornøyd da de fikk høre resultatet, noe som selvfølgelig ga stor motivasjon til å fortsette å jobbe med musikken. Plateselskapet som Nothingface var sluppet på (Plate Records) var også interessert i å høre mer fra meg for mulig platekontrakt, men siden skolearbeid begynte å ta mer tid (Videregående) fikk jeg dessverre ikke ivaretatt denne muligheten.

Bilde fra gutterommet under lagingen av Mickey demoen

 
 
  © Jaxeed - All rights reserved.