Michael     Musikk     Design     Film     Radio     Lenker     Kontakt
    Mickey    
    Wonderflow    
    Soundfiction    
    WaveSurgeon    
    Streamline    
    Bestillingsverk    
    Remikser    

Logo designed by Frode Myren
Wonderflow:
Da jeg flyttet til Trondheim ble mitt nye pseudonym Wonderflow. Jeg fortsatte å produsere ulik elektronisk musikk, men prøvde nå å bruke mer tid på hver låt og ikke minst bli skikkelig ferdig med hvert prosjekt. Tidligere hadde jeg en tendens til å bruke en hel mengde spor, noe som ofte førte til at en låt kunne forandre karakter nesten fullstendig fra begynnelse til slutt. Det kunne lett oppfattes som noe rotete og lite målrettet.

Jeg forsøkte derfor i mindre grad å leke meg enn hva jeg hadde gjort tidligere. Målet var selvfølgelig å finne en egen personlig og gjenkjennelig stil, uten derved å legge sperrer for kreativ utfoldelse. Man kan jo tross alt ikke være ekspert innenfor alle stilretninger, men siden min musikksmak var ganske omfattende, syntes jeg det var mindre spennendes å begrense seg.

Min neste demo ble ferdig ved årsskifte 1998-1999, noe som egentlig var tidligere enn planlagt. Noen av skolekameratene mine (Fremmed Rase) hadde sluppet en selvfinansiert hip-hop, plate og salget gikk strålende uten noen større distribusjonsplan. Inspirert av denne suksessen satte jeg sammen min egen selvfinansierte CD-plate - "Soundfiction". Da jeg begynte å distribuere, oppdaget jeg at musikken tiltrakk seg et like variert publikum som stilen var mangfoldig. Alt fra rockere til hip-hop- og technohoder var interessert.

Dual CV 40

 
 
  © 2007 Michael Flack, all rights reserved.