Michael     Musikk     Design     Film     Radio     Lenker     Kontakt
    Shades of Grey
    Dead Professional
    Shaid
    Tough Men
    George Sands
      forbannelse

Charlotte Kahn
George Sands Forbannelse:
I denne kortfilmen tok hele produksjonsgruppen alle produksjonsrollene etter tur. Hele gruppen spilte roller i filmen noe som sparte oss mye trøbbelet med å rolleprøve andre skuespillere. Noen ekstra skuespillere var likevel nødvendig, men deres rolle involverte for det meste skrikende ofre av den ondskapsfulle og gale morderen. Historien er ultra tynn, men dette er med overlegg for å understreke det komiske bak hele filmen.

I korte trekk er historien om en fyr som sniker seg inn på skoletoalettet for å røyke og finner en uåpnet enn noe snodig pakke sigaretter på gulvet. Han fyrer gledelig opp en av disse merkelige sigarettene med et uforutsigbart resultat. Det han ikke viste var at det hviler en forbannelse over disse sigarettene, noe som forårsaker at han forvandler seg til et zombie liknende vesen som går rundt på skolen og dreper stakkars uskyldige elever.

Som filmkritikere har sagt om filmen i ettertid var historien mer en unnskyldning for å lage disse blodige skrekkeffektene, noe ingen av oss egentlig nekter for. Filmen fikk veldig mye positiv respons fra publikum og vant senere 2 priser på den internasjonale studentkortfilmfestival i Danvik for beste fiksjonsfilm og publikumsfavoritt. Regissøren Erik Poppe (Schpaa, Brigaden, Hawaii.) snakket også varmt om filmen i et intervju på NRK P3.

NRK P3 klipp:
 
 
 • Erik Poppe i intervju på P3
 • 5:40mins

  Klikk under for å se filmen:

  WMV

  QT
  Advarsel: Innholder sterke scener


   
   
    © 2007 Michael Flack, all rights reserved.